Καιρός: Το χιόνι έφερε κρύο - Ανεβαίνει όμως σήμερα ο υδράργυρος - Πότε έρχονται βροχές

Καιρός: Το χιόνι έφερε κρύο - Ανεβαίνει όμως σήμερα ο υδράργυρος - Πότε έρχονται βροχές

Ασθενής υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Σήμερα Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE