Προσπάθησαν να διαφύγουν στην Ευρώπη - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα με πλαστά έγγραφα

Προσπάθησαν να διαφύγουν στην Ευρώπη - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα με πλαστά έγγραφα

Υπό κράτηση τέθηκαν τέσσερα πρόσωπα για υπόθεση πλαστογραφίας στο αεροδρόμιο Πάφου το τελευταίο τετραήμερο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, τέσσερα πρόσωπα μετέβησαν το τελευταίο τετραήμερο στον αερολιμένα Πάφου με σκοπό την αναχώρηση τους για ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθηκαν υποψίες ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν πλαστά. Ακολούθως τα τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την ΑΔΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE