Ελένη Φουρέιρα: «Μου έλειψε η σκηνή, ανυπομονώ για την περιοδεία του 2023»

Ελένη Φουρέιρα: «Μου έλειψε η σκηνή, ανυπομονώ για την περιοδεία του 2023»

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αναμένεται να καλωσορίσουν σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί. Η τραγουδίστρια η οποία εδώ και αρκετό καιρό απουσιάζει από τη σκηνή, απολαμβάνοντας την εγκυμοσύνη της, ανακοίνωσε με ένα Instagram story, ότι θα επανέλθει στα μουσικά δρώμενα με μία περιοδεία το 2023.

Η τραγουδίστρια, η οποία εξακολουθεί να κρατά την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το περασμένο καλοκαίρι είχε ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις.

Το ζευγάρι στις αρχές του νέου έτους, θα κρατήσει στην αγκαλιά του, το νεογέννητο μωρό του, και η Ελένη Φουρέιρα θα ξεκινήσει προετοιμασίες για τη μεγάλη της επιστροφή στις πίστες και για τη νέα περιοδεία που σχεδιάζει με τους συνεργάτες της.

«Μου έλειψε η σκηνή. Δεν μπορώ να περιμένω για την περιοδεία του 2023» έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.