Τσάκωσαν 44χρονο με παράνομα καπνικά προϊόντα και πετρέλαιο - Τα έφερνε από τα κατεχόμενα

Τσάκωσαν 44χρονο με παράνομα καπνικά προϊόντα και πετρέλαιο - Τα έφερνε από τα κατεχόμενα

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 2.10 σήμερα τα ξημερώματα για έλεγχο, αυτοκίνητο που κινείτο στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 44χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος συνολικά 106 κούτες τσιγάρων, 10 κουτιά βιομηχανοποιημένου καπνού, καθώς και τρία μπιτόνια των 20 λίτρων έκαστο που περιείχαν πετρέλαιο.

Τα πιο πάνω φαίνεται να αγοράστηκαν από τις κατεχόμενες περιοχές.

Ο 44χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Τελωνείου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE