Τσάκωσαν 44χρονο με παράνομα καπνικά προϊόντα και πετρέλαιο - Τα έφερνε από τα κατεχόμενα

Τσάκωσαν 44χρονο με παράνομα καπνικά προϊόντα και πετρέλαιο - Τα έφερνε από τα κατεχόμενα

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 2.10 σήμερα τα ξημερώματα για έλεγχο, αυτοκίνητο που κινείτο στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 44χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος συνολικά 106 κούτες τσιγάρων, 10 κουτιά βιομηχανοποιημένου καπνού, καθώς και τρία μπιτόνια των 20 λίτρων έκαστο που περιείχαν πετρέλαιο.

Τα πιο πάνω φαίνεται να αγοράστηκαν από τις κατεχόμενες περιοχές.

Ο 44χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Τελωνείου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE