ΔΙΕΘΝΗ

Βραζιλία: Ψαράς κρατήθηκε για δύο ημέρες από σημαδούρα μέχρι να τον εντοπίσουν – Βίντεο

Βραζιλία: Ψαράς κρατήθηκε για δύο ημέρες από σημαδούρα μέχρι να τον εντοπίσουν – Βίντεο

Απίστευτη θέληση για να κρατηθεί στη ζωή έδειξε ένας 43χρονος ψαράς στη Βραζιλία ο οποίος σώθηκε αφού πέρασε δύο 24ωρα πάνω σε σημαδούρα καταμεσής του Ατλαντικού Ωκεανού.

Η περιπέτεια για τον Νταβίντ Σοάρες ξεκίνησε ανήμερα τα Χριστούγεννα (25/12) όταν έπεσε από το εκτός ελέγχου ψαράδικό του ενώ βρισκόταν στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Όπως είπε χρειάστηκε να κολυμπήσει για αρκετές ώρες πριν να βρει μπροστά του την -σωτήρια όπως αποδείχθηκε- σημαδούρα στην οποία σκαρφάλωσε.

Δείτε το βίντεο:


Όπως είπε στην ιστοσελίδα G1 «τα πρώτα δέκα λεπτά ήταν τα πιο δύσκολα γιατί ήθελα με κάθε τρόπο να ανέβω ξανά πάνω στο σκάφος μου». Ατυχώς για τον ίδιο τα ρεύματα στην περιοχή ήταν πολύ δυνατά καθιστώντας άκαρπη την προσπάθειά του.

Το επόμενο βήμα για τον ίδιο ήταν να βγάλει τη μπλούζα και το παντελόνι του, καθώς τον τραβούσαν κάτω από το νερό, και να αφήσει να τον παρασύρουν τα θαλάσσια ρεύματα. «Η θάλασσα ήταν ταραγμένη και φύσαγε αρκετά, γι' αυτό και αποφάσισα να αφεθώ ώστε να καταναλώσω τη λιγότερη δυνατή ενέργεια» είπε ο 43χρονος ψαράς.

Όσο για τη σημαδούρα κοντά στο λιμάνι του Ατσού, αυτή βρέθηκε μπροστά του μετά από αρκετές ώρες: «πίστευα ότι θα πεθάνω από το κρύιο πριν να φτάσει οποιαδήποτε βοήθεια».

Τον 43χρονο ψαρά βρήκε φίλος του ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του μετά τον συναγερμό που είχαν σημάνει οι συγγενείς του.

Όπως είπε οι στιγμές μετά τη διάσωσή του ήταν πολύ συγκινητικές με τον ψαρά που τον έσωσε να ξεσπάει σε κλάματα μετά τον εντοπισμό του.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top