Άφαντος παραμένει 16χρονος από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Άφαντος παραμένει 16χρονος από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ABDIRAHMAN ABDIHAMID MOHAMED, 16 ετών, από τη Σομαλία, ο οποίος ελλείπει από το χώρο διαμονής του, στην επαρχία Λευκωσίας, από τις 28 Δεκεμβρίου 2021.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μουστάκι και μούσι στο πηγούνι, ενώ φέρει τραύμα στο αριστερό φρύδι.

Την τελευταία φορά που θεάθηκε μαύρη, αθλητική φόρμα, πράσινο φούτερ, μαύρο σακάκι και αθλητικά παπούτσια.

Δείτε φωτογραφίες:

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE