ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγή του χρόνου: «Bye bye» στο 2022 με μουσική και πυροτεχνήματα από δήμους - Δείτε το πρόγραμμα

Αλλαγή του χρόνου: «Bye bye» στο 2022 με μουσική και πυροτεχνήματα από δήμους - Δείτε το πρόγραμμα

Με χορωδίες, μουσική και σόου πυροτεχνημάτων θα αποχαιρετήσουν το 2022 δήμοι της Κύπρου, προσφέροντας μοναδικές στιγμές για όσους δεν θέλουν να αλλάξουν τον χρόνο μόνοι στο σπίτι.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Δήμος Λευκωσίας

Η Irina θα παίζει το βιολί της στη Λεωφόρο Μακαρίου έξω από το Pinolo από τις 11:30 μέχρι τις 13:30 και στην πλατεία Σπυριδάκη έξω από το κτίριο 360 από τις 15:00 μέχρι τις 17:00.

Στην Πλατεία Ελευθερίας στο κάτω διάζωμα (στεγασμένο μέρος) από τις 16:00 μέχρι τις 16:45 θα ακουστούν τραγούδια από το ντουέτο Broken.

Δήμος Λεμεσού

Στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου θα στήσει το καθιερωμένο γλέντι ο Δήμος Λεμεσού από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 01:00 π.μ.

Οι Λεμεσιανοί θα υποδεχθούν Την αλλαγή του χρόνου με ρίψη πυροτεχνημάτων ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Νικολαΐδης.
Δήμος Λάρνακας

Με σόου πυροτεχνημάτων και πρόγραμμα από τον μουσικό παραγωγό Μάριο Λοΐζου από τις 23:00 το βράδυ μέχρι τις 1 τα ξημερώματα, στο παραλιακό μέτωπο των Φινικούδων, θα υποδεχτεί το νέο έτος η Λάρνακα.

Δήμος Πάφου

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 12 το μεσημέρι, στο Παραλιακό Μέτωπο της Κάτω Πάφου, θα ακουστούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Οι Δήμοι Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου δεν έχουν προγραμματίσει κάποια εκδήλωση φέτος την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top