Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο κ. Γιώργος που ζει σε κοντέινερ - H κατάσταση της υγείας του - Έκκληση στις Αρχές

Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο κ. Γιώργος που ζει σε κοντέινερ - H κατάσταση της υγείας του  - Έκκληση στις Αρχές

Εκτάκτως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν λίγες ώρες ο 75χρονος κ. Γιώργος ο οποίος ζει σε κοντέινερ.

Μέσα από προηγούμενα άρθρα, παρουσιάστηκε η περίπτωση του κ.Γιώργου, όπου σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "Εθελοντές στη Κύπρο" λόγω του ότι αδυνατεί οικονομικά να πληρώσει ενοίκιο σε κανονικό διαμέρισμα, αναγκάστηκε να ζει σε κοντέινερ σε χωράφι.

Τι και αν οι εθελοντές έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να έχει μια καλύτερη ποιότητα , ο κ.Γιώργος δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το κρύο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες από την εθελοντική ομάδα ανέφεραν ότι βρίσκεται με οξυγόνο, ενώ μετέπειτα με νέα ανάρτηση έγινε ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κ.Γιώργου.

Αντιδράσεις και Έκκληση στις Αρχές

Μέσα από την εθελοντική ομάδα, μια εκ των διαχειριστών αναφέρθηκε στα γεγονότα και πως έφτασε ο κ.Γιώργος να βρεθεί στο νοσοκομείο.

 

 Ευχή όλων ο κ.Γιώργος να επιστρέψει πίσω με υγεία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE