Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο κ. Γιώργος που ζει σε κοντέινερ - H κατάσταση της υγείας του - Έκκληση στις Αρχές

Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο κ. Γιώργος που ζει σε κοντέινερ - H κατάσταση της υγείας του  - Έκκληση στις Αρχές

Εκτάκτως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν λίγες ώρες ο 75χρονος κ. Γιώργος ο οποίος ζει σε κοντέινερ.

Μέσα από προηγούμενα άρθρα, παρουσιάστηκε η περίπτωση του κ.Γιώργου, όπου σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "Εθελοντές στη Κύπρο" λόγω του ότι αδυνατεί οικονομικά να πληρώσει ενοίκιο σε κανονικό διαμέρισμα, αναγκάστηκε να ζει σε κοντέινερ σε χωράφι.

Τι και αν οι εθελοντές έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να έχει μια καλύτερη ποιότητα , ο κ.Γιώργος δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το κρύο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες από την εθελοντική ομάδα ανέφεραν ότι βρίσκεται με οξυγόνο, ενώ μετέπειτα με νέα ανάρτηση έγινε ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κ.Γιώργου.

Αντιδράσεις και Έκκληση στις Αρχές

Μέσα από την εθελοντική ομάδα, μια εκ των διαχειριστών αναφέρθηκε στα γεγονότα και πως έφτασε ο κ.Γιώργος να βρεθεί στο νοσοκομείο.

 

 Ευχή όλων ο κ.Γιώργος να επιστρέψει πίσω με υγεία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE