Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο κ. Γιώργος που ζει σε κοντέινερ - H κατάσταση της υγείας του - Έκκληση στις Αρχές

Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο κ. Γιώργος που ζει σε κοντέινερ - H κατάσταση της υγείας του  - Έκκληση στις Αρχές

Εκτάκτως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν λίγες ώρες ο 75χρονος κ. Γιώργος ο οποίος ζει σε κοντέινερ.

Μέσα από προηγούμενα άρθρα, παρουσιάστηκε η περίπτωση του κ.Γιώργου, όπου σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "Εθελοντές στη Κύπρο" λόγω του ότι αδυνατεί οικονομικά να πληρώσει ενοίκιο σε κανονικό διαμέρισμα, αναγκάστηκε να ζει σε κοντέινερ σε χωράφι.

Τι και αν οι εθελοντές έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να έχει μια καλύτερη ποιότητα , ο κ.Γιώργος δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το κρύο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες από την εθελοντική ομάδα ανέφεραν ότι βρίσκεται με οξυγόνο, ενώ μετέπειτα με νέα ανάρτηση έγινε ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κ.Γιώργου.

Αντιδράσεις και Έκκληση στις Αρχές

Μέσα από την εθελοντική ομάδα, μια εκ των διαχειριστών αναφέρθηκε στα γεγονότα και πως έφτασε ο κ.Γιώργος να βρεθεί στο νοσοκομείο.

 

 Ευχή όλων ο κ.Γιώργος να επιστρέψει πίσω με υγεία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE