Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο κ. Γιώργος που ζει σε κοντέινερ - H κατάσταση της υγείας του - Έκκληση στις Αρχές

Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο κ. Γιώργος που ζει σε κοντέινερ - H κατάσταση της υγείας του  - Έκκληση στις Αρχές

Εκτάκτως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν λίγες ώρες ο 75χρονος κ. Γιώργος ο οποίος ζει σε κοντέινερ.

Μέσα από προηγούμενα άρθρα, παρουσιάστηκε η περίπτωση του κ.Γιώργου, όπου σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "Εθελοντές στη Κύπρο" λόγω του ότι αδυνατεί οικονομικά να πληρώσει ενοίκιο σε κανονικό διαμέρισμα, αναγκάστηκε να ζει σε κοντέινερ σε χωράφι.

Τι και αν οι εθελοντές έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να έχει μια καλύτερη ποιότητα , ο κ.Γιώργος δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το κρύο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες από την εθελοντική ομάδα ανέφεραν ότι βρίσκεται με οξυγόνο, ενώ μετέπειτα με νέα ανάρτηση έγινε ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κ.Γιώργου.

Αντιδράσεις και Έκκληση στις Αρχές

Μέσα από την εθελοντική ομάδα, μια εκ των διαχειριστών αναφέρθηκε στα γεγονότα και πως έφτασε ο κ.Γιώργος να βρεθεί στο νοσοκομείο.

 

 Ευχή όλων ο κ.Γιώργος να επιστρέψει πίσω με υγεία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE