Συγκλονίζει Κύπριος 75χρονος: Ζει σε κοντέινερ σε χωράφι - Κρυώνει το βράδυ - Χρειάζεται βοήθεια

Συγκλονίζει Κύπριος 75χρονος:  Ζει σε κοντέινερ σε χωράφι - Κρυώνει το βράδυ - Χρειάζεται βοήθεια

Ακόμα μια συγκλονιστική ανάρτηση για πολίτη της Κύπρου.

Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και ο 75χρονος κ.Γιώργος ζει με μια χαμηλή σύνταξη, ενοικιάζοντας κοντέινερ σε χωράφι.

Σύμφωνα με διαχειρίστρια της εθελοντικής ομάδας "Εθελοντές στην Κύπρο" ο κ.Γιώργος αδυνατεί να βρει ενοίκιο στα 150-200ευρώ σε σπίτι για αυτό αναγκάστηκε να μένει σε κοντέινερ.

Στην πιο πάνω ανάρτηση αναφέρονται όλες οι ανάγκες που υπάρχουν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE