Τραυματίστηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε 59χρονος - Στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα

Τραυματίστηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε 59χρονος - Στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα

Άνδρας ηλικίας 59 ετών τραυματίστηκε σοβαρά χθες, Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, όταν χτυπήθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ετοιμαζόταν να κατεβεί από το τρακτέρ του, το οποίο βρισκόταν ακόμη σε λειτουργία, αγκιστρώθηκε το σακάκι του στον μοχλό ταχυτήτων, με αποτέλεσμα το τρακτέρ να κινηθεί προς τα εμπρός.

Το τρακτέρ σταμάτησε πάνω σε βαν, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα ο χειριστής του τρακτέρ να χτυπήσει κατά τη σύγκρουση τους.

Ο 59χρονος υπέστη κατάγματα πλευρών, κλείδας , χεριών και ρήξη σπλήνας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας να είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE