Τραυματίστηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε 59χρονος - Στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα

Τραυματίστηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε 59χρονος - Στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα

Άνδρας ηλικίας 59 ετών τραυματίστηκε σοβαρά χθες, Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, όταν χτυπήθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ετοιμαζόταν να κατεβεί από το τρακτέρ του, το οποίο βρισκόταν ακόμη σε λειτουργία, αγκιστρώθηκε το σακάκι του στον μοχλό ταχυτήτων, με αποτέλεσμα το τρακτέρ να κινηθεί προς τα εμπρός.

Το τρακτέρ σταμάτησε πάνω σε βαν, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα ο χειριστής του τρακτέρ να χτυπήσει κατά τη σύγκρουση τους.

Ο 59χρονος υπέστη κατάγματα πλευρών, κλείδας , χεριών και ρήξη σπλήνας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας να είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE