Τραυματίστηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε 59χρονος - Στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα

Τραυματίστηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε 59χρονος - Στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα

Άνδρας ηλικίας 59 ετών τραυματίστηκε σοβαρά χθες, Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, όταν χτυπήθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ετοιμαζόταν να κατεβεί από το τρακτέρ του, το οποίο βρισκόταν ακόμη σε λειτουργία, αγκιστρώθηκε το σακάκι του στον μοχλό ταχυτήτων, με αποτέλεσμα το τρακτέρ να κινηθεί προς τα εμπρός.

Το τρακτέρ σταμάτησε πάνω σε βαν, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα ο χειριστής του τρακτέρ να χτυπήσει κατά τη σύγκρουση τους.

Ο 59χρονος υπέστη κατάγματα πλευρών, κλείδας , χεριών και ρήξη σπλήνας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας να είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE