Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν γεννήσει

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν γεννήσει

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για να κρατήσει η Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Σύμφωνα με τον γιατρό της το μωράκι της αναμένεται ως το πρώτο 15πενθημερο του Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες αυτές ημέρες της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως έχει αποκαλύψει θα γίνει και ο τοκετός.

Όλο αυτό το διάστημα η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της όπως και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Σαφείς απαιτήσεις προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές διατυπώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μορφάκης Σολομωνίδης, ο οποίος μέσω των δικηγόρων του προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με αφορμή δημοσιεύσεις του Μακάριου Δρουσιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE