Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν γεννήσει

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν γεννήσει

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για να κρατήσει η Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Σύμφωνα με τον γιατρό της το μωράκι της αναμένεται ως το πρώτο 15πενθημερο του Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες αυτές ημέρες της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως έχει αποκαλύψει θα γίνει και ο τοκετός.

Όλο αυτό το διάστημα η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της όπως και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE