Τον «τσάκωσαν» με συσκευασίες κοκαΐνης και μετρητά - Συνελήφθη 22χρονος

Τον «τσάκωσαν» με συσκευασίες κοκαΐνης και μετρητά - Συνελήφθη 22χρονος

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν χθες (29/12) γύρω στις 10.20μ.μ., για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 22χρονος στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 22χρονου και κατασχέθηκαν, σε ένα τσαντάκι μέσης, έξι νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων, ένα αλεστήρι κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 960 ευρώ.

Ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ.

Ακολούθως, ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος, εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE