Σοκαρισμένος παρουσιαστής από τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας του

Σοκαρισμένος παρουσιαστής από τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας του

Η μητέρα του, η Φρόσω, όπως την έλεγε, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από κάποιες επιπλοκές από το πρόβλημα υγείας που είχε τον τελευταίο μήνα και χθες Τρίτη δυστυχώς κατέληξε.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός περνά δύσκολες στιγμές γιατί λάτρευε τη μητέρα του, αφού εκείνη τον μεγάλωσε ουσιαστικά μόνη της στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσαν, έχοντας ως συμπαραστάτες τους γονείς της.

Η τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τη μητέρα του Νίκου ήταν στην πρεμιέρα της παράστασής του Νίκου « Ο κ. Παπαπαναγιωτοπουλάκης».

Η κηδεία της Φρόσως Ινστάνκο θα γίνει την Παρασκευή στην Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε κλίμα συγκρατημένης στάσης και με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα διπλωματικά βήματα ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE