Ελένη Μενεγάκη: Τι κάνει την Πρωτοχρονιά για να είναι τυχερή - Ποιο είναι το γούρι της

Ελένη Μενεγάκη: Τι κάνει την Πρωτοχρονιά για να είναι τυχερή - Ποιο είναι το γούρι της

Θέλεις το 2023 να είναι η τυχερή χρονιά σου; Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκαλύψει ουκ ολίγες φορές το δικό της μυστικό για τύχη!

Η παρουσιάστρια έχει πει πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της μια... πρωτοχρονιάτικη συνήθεια που έχει και… της φέρνει γούρι! Εσύ την ξέρεις;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάτι, που τους φέρνει τύχη. Και μπορεί για την παρουσιάστρια το μεγαλύτερο… γούρι της να είναι η οικογένειά της, ωστόσο υπάρχει και κάτι ακόμα που θεωρεί καλό σημάδι και το έχει αποκαλύψει!

Μάθετε τι είναι στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE