Πρωτοχρονιάτικες χειροπέδες σε 33χρονο - Εντόπισαν όχημα γεμάτο με καλώδια χαλκού, σωλήνες και... κάνναβη

Πρωτοχρονιάτικες χειροπέδες σε 33χρονο - Εντόπισαν όχημα γεμάτο με καλώδια χαλκού, σωλήνες και... κάνναβη

Μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εντόπισαν γύρω στις 3.50π.μ. σήμερα Κυριακή, σταθμευμένο όχημα, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής.

Οδηγός του οχήματος, όπως διαπιστώθηκε ήταν 33χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης. Επίσης, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος επτά περίπου κιλά από καλώδια χαλκού και διάφορες σωλήνες, ένα πριόνι, δύο κατσαβίδια και άλλα εργαλεία, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Ο 33χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Το ΤΑΕ και η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.