ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Νεοφύτου: «Μας ανησυχούν τα όσα καταγράφονται στο προσχέδιο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ»  

Α. Νεοφύτου: «Μας ανησυχούν τα όσα καταγράφονται στο προσχέδιο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ»   

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για το προσχέδιο ΟΥΦΙΚΥΠ.

Δείτε αυτούσιες τις δηλώσεις του:

Tα όσα καταγράφονται στο προσχέδιο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και εκφράζονται και από τα Ηνωμένα Έθνη, μας ανησυχούν.

Είναι γι’ αυτό που επισημαίνουμε σε κάθε ευκαιρία ότι την 1η Μαρτίου η Κύπρος θα έχει νέο Πρόεδρο, ο οποίος θα κληθεί να απαντήσει από τον διεθνή παράγοντα για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και για το αν συμφωνεί με  το Πλαίσιο Γκουτέρες.

Εκεί δεν χωρούν διφορούμενες και αόριστες απαντήσεις και θα μετρήσει  η αξιοπιστία. 

Διότι αν ο διεθνής παράγοντας κρίνει ότι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει την απαραίτητη βούληση και πλαισιώνεται από κόμματα αντίθετα με το συμφωνημένο πλαίσιο, τότε τα δεδομένα θα είναι χειρότερα για το εθνικό μας θέμα.

Η δική μας αποστολή είναι να σπάσουμε το αδιέξοδο έχοντας με το μέρος μας τον διεθνή παράγοντα. Αυτό θα το κάνουμε με κινητοποίηση, με πρωτοβουλίες, καταθέτοντας στο τραπέζι σοβαρές και υλοποιήσιμες προτάσεις για την άρση του αδιεξόδου στο κυπριακό και την επανένωση του τόπου μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top