Ερχάν Αρίκλι: Ισχυρίζεται ότι Ρωσία, Κιργισία και Αζερμπαϊτζάν είναι έτοιμες για απευθείας πτήσεις με τα κατεχόμενα

Ερχάν Αρίκλι: Ισχυρίζεται ότι Ρωσία, Κιργισία και Αζερμπαϊτζάν είναι έτοιμες για απευθείας πτήσεις με τα κατεχόμενα

H Ρωσία, η Κιργισία και το Αζερμπαϊτζάν είναι έτοιμες για πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί.

Σύμφωνα το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Γκιουνές» γράφει πως ο κ. Αρικλί υποστήριξε ότι έλαβαν αίτημα από 3 χώρες, τη Ρωσία την Κιργισία και το Αζερμπαϊτζάν, για πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων, και πρόσθεσε ότι έγιναν επαφές, αλλά οι πτήσεις δεν πραγματοποιήθηκαν εξαιτίας των «σοβαρών πιέσεων» που ασκήθηκαν προς την Ρωσία.

Σε ομιλία του στη «βουλή» κατά τη διάρκεια της συζήτησης του «προϋπολογισμού» του «υπουργείου» του, ο κ. Αρικλί ανακοίνωσε επίσης ότι στην πράξη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για το νέο «αεροδρόμιο Ερτζιάν» στην Τύμπου, και υποστήριξε ότι περί τα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται να αρχίσουν οι δοκιμαστικές πτήσεις.

Αναφερόμενος στο θέμα της ίδρυσης «εθνικού αερομεταφορέα», ο κ. Αρικλί υπογράμμισε τις ψηλές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, σημειώνοντας ότι με αυτές τις τιμές δεν θα είναι εφικτό να μεταφέρουν στη «χώρα» τουρίστες και φοιτητές.

Ο κ. Αρικλί υποστήριξε στη συνέχεια ότι έχει γίνει εγγραφή δύο εταιρειών για την επαναρρύθμιση των τιμών, προσθέτοντας ότι τον προσεχή Μάρτιο θα αρχίσουν πτήσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE