ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Πελεκάνου κατά ΑΚΕΛ και Μαυρογιάννη: Υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Πυρά Πελεκάνου κατά ΑΚΕΛ και Μαυρογιάννη: Υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Πυρά κατά του ΑΚΕΛ, καθώς και του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη, εξαπολύει μέσω γραπτής του δήλωσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι με τις σημερινές αναφορές τους «υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο τουρκικός αναθεωρητισμός».

Αυτούσια η γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου:

Στο ΑΚΕΛ, αφού για μήνες και χρόνια κατέστησαν τον εαυτό τους φερέφωνο της τουρκικής προπαγάνδας για τα αίτια της αποτυχίας των διαπραγματεύσεων στο Κραν Μοντανά, διαπίστωσαν προεκλογικά ότι η πολιτική τους, τους οδηγούσε στο περιθώριο της κοινωνίας και της Ιστορίας.

Κάνοντας μία εντυπωσιακή στροφή 180 μοιρών, υιοθέτησαν ως υποψήφιο τους τον άνθρωπο που για εννιά χρόνια αποτελούσε το δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό. Τον άνθρωπο που ήταν δίπλα του, συνεργάτης για τη διαμόρφωση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό και ο οποίος, όχι μόνο δεν διαφοροποιήθηκε ποτέ, αλλά έχει κατ' επανάληψη τονίσει πως όσα μπορούσαν να γίνουν έγιναν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σήμερα, με αφορμή ένα προσχέδιο έκθεσης που περιέχει σημεία που και στο παρελθόν είχαν καταγραφεί όταν διαπραγματευτής ήταν ο κ. Μαυρογιάννης, προσποιούνται ότι ο υποψήφιος τους είχε όλα αυτά τα χρόνια διακοσμητικό ρόλο.

Το επιχείρημα τους βεβαίως δεν είναι μόνο φαιδρό. Είναι και απολύτως απαξιωτικό για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, γιατί αποδεικνύουν πως απλώς αναζητούν ένα προεκλογικό υποχείριο, έναν άνθρωπο να φορτώσουν την πολιτική τους ανυπαρξία, προκειμένου να επιβιώσουν μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Αναφορές, όπως η σημερινή του επιτελείου του κ. Μαυρογιάννη και του ΓΓ του ΑΚΕΛ με τις οποίες επιρρίπτουν ευθύνες στη δική μας πλευρά για την κατάσταση στο Κυπριακό, υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο τουρκικός αναθεωρητισμός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top