Νίκος Χριστοδουλίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του ΠτΔ - Έχει τοποθετηθεί κατ΄επανάληψη»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του ΠτΔ - Έχει τοποθετηθεί κατ΄επανάληψη»

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κλήθηκε να απαντήσει σε όσους αναφέρουν πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα υποστηρίξει τον ίδιο στις Προεδρικές Εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του, ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε χαρακτηριστικά: «δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του ΠτΔ. Εχει τοποθετηθεί κατ΄ επανάληψη. Εκείνο που μπορώ να πω για εμένα, είναι ότι η υποψηφιότητα μου είναι εδώ για να ενώσει και όχι για να διχάσει τον λαό.»

Δείτε εδώ όσα είπε:

Υπενθυμίζουμε ότι την φημολογούμενη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη σχολίασε και ο Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέροντας ότι: «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο επίτιμος Πρόεδρος του ΔΗΣΥ για 17 χρόνια, στηρίζει και το δήλωσε πολλές φορές τις συλλογικές αποφάσεις της παράταξης μας»

Συμπλήρωσε επίσης ότι: «ψηφίζοντας Αβέρωφ ξέρει ο πολίτης τι παίρνει. Παίρνει Αβέρωφ με τα καλά μας και τα μειονεκτήματα μας. Ξέρουν με ποιους θα κυβερνήσω ποιοι θα είναι δίπλα μου και θα είναι η ιστορική παράταξη του ΔΗΣΥ και ικανότατα στελέχη από την κοινωνία των πολιτών που ασπάζονται το πρόγραμμα μας»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE