Gladiator: Ξεκίνησε το casting για το sequel της ταινίας - Ποιοι ηθοποιοί θα αναλάβουν τους ρόλους

Gladiator: Ξεκίνησε το casting για το sequel της ταινίας - Ποιοι ηθοποιοί θα αναλάβουν τους ρόλους

O «Μονομάχος» (Gladiator) επιστρέφει από το μακρινό 2000 στη μεγάλη οθόνη και σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έχει ήδη ξεκινήσει το κάστινγκ για το sequel της πολυβραβευμένης ταινίας με τον Ράσελ Κρόου.

Ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Σερ Ρίντλεϊ Σκοτ, είχε προαναγγείλει τη συνέχεια του φιλμ εδώ και μήνες και αφού ολοκλήρωσε το τελευταίο του πρότζεκτ, μια ταινία για τον Ναπολέοντα με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ, έβαλε μπροστά για τον «Μονομάχο 2».

Ο 85χρονος σκηνοθέτης φέρεται ετοιμάζει εδώ και καιρό το σενάριο, ενώ τους επόμενους μήνες θα επιλεγούν οι κατάλληλοι ηθοποιοί και σταδιακά η ταινία θα μπει στο στάδιο της παραγωγής.

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση του πολυαναμενόμενου sequel δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, όπως σημειώνεται, ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία, δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το φιλμ θα αφορά στην ιστορία του Lucius, ανιψιού του τυράννου αυτοκράτορα Commodus που ενσάρκωνε στην ταινία του 2000, ο Χοακίν Φίνιξ.

Η Κόνι Νίλσεν αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο της μητέρας του Lucius, της Lucilla, όπως και ο Τζίμον Χούνσου, που ενσάρκωνε τον Juba, έναν σκλάβο, που είχε έρθει κοντά με τον Maximus, τον ήρωα του Ράσελ Κρόου.

Η πρώτη ταινία είχε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ κερδίζοντας τα 5 εξ αυτών, ανάμεσά τους για την καλύτερη ταινία και για τον πρώτο ανδρικό ρόλο από τον Ράσελ Κρόου.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE