Φόνος στα Λατσιά: Άλλες δυο συλλήψεις για την δολοφονία του Δωροθέου Δημητριάδη

Φόνος στα Λατσιά: Άλλες δυο συλλήψεις για την δολοφονία του Δωροθέου Δημητριάδη

Σε δύο νέες συλλήψεις σε σχέση με την υπόθεση συνωμοσίας για φόνο και ανθρωποκτονίας, με θύμα τον 61χρονο Δωρόθεο Δημητριάδη, που διαπράχθηκε στις 4 Ιανουαρίου, στα Λατσιά, προχώρησε χθες βράδυ, η Αστυνομία. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 ετών, εναντίον των οποίων είχαν εκδοθεί δικαστικά εντάλματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι δύο νέες συλλήψεις ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των συλλήψεων για την ίδια υπόθεση στις πέντε. Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα χθες, είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 35, 31 και 26 ετών, τα οποία τελούν υπό οκταήμερη κράτηση, μετά από σχετικό διάταγμα, που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις

Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18:45 το απόγευμα (04/01), όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών, κλήθηκαν να μεταβούν σε συγκεκριμένη οδό, στα Λατσιά, όπου σύμφωνα με πληροφορία, αριθμός προσώπων επιτέθηκαν σε άλλο πρόσωπο.

Με την άφιξη των αστυνομικών στη σκηνή, εντόπισαν ξαπλωμένο στην είσοδο πολυκατοικίας τον 61χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι χτυπήθηκε από άλλα πρόσωπα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 61χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ αφού εξετάστηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου, που είχε κληθεί στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ενδείξεις ζωής.

Από τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής στη σόρο του Δωρόθεου Δημητριάδη, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του επήλθε από αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματικών κακώσεων κοιλιακών και άλλων οργάνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE