Παραδόθηκε ο δραπέτης που κατάφερε να διαφύγει από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Παραδόθηκε ο δραπέτης που κατάφερε να διαφύγει από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Παραδόθηκε ο δραπέτης που κατάφερε να διαφύγει από την Αθαλάσσα, χθες Κυριακή 08 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος αναμένεται να οδηγηθεί πίσω στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου και νοσηλευόταν.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 19:15 (08/1), νοσηλευτής ενημέρωσε το ΤΑΕ Λευκωσίας ότι, στις 18:45 ο ασθενής διέφυγε αφού, έσπασε την ξύλινη πόρτα του θαλάμου που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο.

Ο 40χρονος καταζητούμενος νοσηλευόταν από τις 05 Ιανουαρίου, ενώ στις 07 Ιανουαρίου βρέθηκε και θετικός στον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι, ο 40χρονος είναι υπόδικος για υπόθεση που αφορά απόπειρα φόνου ενώ νοσηλευόταν μετά από δικαστικό διάταγμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE