Προεδρικές εκλογές: Υποβολή ένστασης για το ψηφοδέλτιο από τον Γιώργο Κολοκασίδη - Ποια η αιτία

Προεδρικές εκλογές: Υποβολή ένστασης για το ψηφοδέλτιο από τον Γιώργο Κολοκασίδη - Ποια η αιτία

Το Εκλογικό Επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Κολοκασίδης ενημερώνει ότι κατέθεσε ένσταση για το ψηφοδέλτιο των Προεδρικών Εκλογών.

Στην επιστολή μας προς τον Έφορο Εκλογών σημειώνουμε τα ακόλουθα:

«Κατά τη σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών παρουσιάστηκε το δείγμα ψηφοδελτίου των Προεδρικών Εκλογών. Κάθε εκπρόσωπος υποψηφίου κλήθηκε να ελέγξει το δείγμα που αφορούσε τον υποψήφιο του και μόνο. Προς έκπληξη μας όμως παρατηρήσαμε ότι ο Έφορος Εκλογών επέτρεψε σε συγκεκριμένο υποψήφιο να χρησιμοποιήσει ως λογότυπο στο ψηφοδέλτιο του σύμβολο το οποίο αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη επιλογής.

Για σκοπούς ακρίβειας, σημειώνουμε ότι το σύμβολο το οποίο χρησιμοποιήθηκε είναι ένα εκ των τριών καθορισμένων συμβόλων που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει ο κάθε ψηφοφόρος για να ψηφίσει τον Πρόεδρο της επιλογής του. Προς τούτο θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να γίνει διόρθωση στο τελικό ψηφοδέλτιο ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE