Τρύφωνας Σαμαράς: «Είμαι ακόμη πολύ μικρός για να πολιτευτώ» - Με ποιο κόμμα θα κατέβαινε υποψήφιος

Τρύφωνας Σαμαράς: «Είμαι ακόμη πολύ μικρός για να πολιτευτώ» - Με ποιο κόμμα θα κατέβαινε υποψήφιος

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε μεν πως είναι ακόμη πολύ μικρός για να πολιτευτεί, αλλά ήδη έχει αποφασίσει με ποιο κόμμα θα ήθελε να «κατέβει» υποψήφιος, σε περίπτωση που αποφάσιζε κάτι τέτοιο.

Ο κομμωτής κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατη δήλωση του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος είπε πως ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική, στις βουλευτικές εκλογές.

«Το θέμα είναι να μπορείς αυτά που λες, να τα κάνεις και στην πράξη, γιατί η πολιτική είναι λίγο δύσκολη», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star».

«Εγώ πάντως αν ασχολούμουν ποτέ με την πολιτική και γινόμουν βουλευτής, θα πήγαινα πιο πολύ με το ΚΚΕ, γιατί είναι ένα κόμμα που έχει υποστηρίξει και ο μπαμπάς μου», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν έχει σκεφτεί να κάνει μια τέτοια στροφή, απάντησε: «Είμαι ακόμη πολύ μικρός για να πολιτευτώ».

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE