Καιρός: Τον 1 βαθμό αγγίζει η θερμοκρασία απόψε στα ορεινά - Έρχονται βροχές και πτώση στη θερμοκρασία

Καιρός: Τον 1 βαθμό αγγίζει η θερμοκρασία απόψε στα ορεινά - Έρχονται βροχές και πτώση στη θερμοκρασία

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού της ημέρας από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, στα δυτικά και τα βόρεια όμως θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, μετά το μεσημέρι όμως αναμένεται να καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά και βόρεια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ από το βράδυ θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE