«Πυρά» ΔΗΣΥ κατά Νικόλα Παπαδόπουλου για το «δήθεν» δίλημμα - «Η υποκρισία ξεπέρασε κάθε όριο»

«Πυρά» ΔΗΣΥ κατά Νικόλα Παπαδόπουλου για το «δήθεν» δίλημμα - «Η υποκρισία ξεπέρασε κάθε όριο»

Για «υποκρισία» από Νικόλα Παπαδόπουλο κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου δίνοντας ξεκάθαρη απάντηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο κ Νικόλας Παπαδόπουλος διαισθανόμενος προφανώς την άνοδο του Αβέρωφ Νεοφύτου, επέλεξε σήμερα να απευθυνθεί στους Συναγερμικούς θέτοντας το δήθεν δίλημμα ΑΚΕΛ ή Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αυτά από τον Νικόλα Παπαδόπουλο που το 2008 πρωτοστάτησε υπέρ του Δημήτρη Χριστόφια. Που συμπορεύτηκε με το ΑΚΕΛ στη μηδενιστική αντιπολίτευση, που άφησε τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό και που για μήνες προσπαθούσε να τα βρει με το ΑΚΕΛ για να αποκλείσει - όπως έλεγε- τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Η υποκρισία ξεπέρασε κάθε όριο. Και η δική μας απάντηση είναι ξεκάθαρη: Οι Κύπριοι πολίτες, και ιδιαίτερα οι φίλοι του Δημοκρατικού Συναγερμού θα δώσουν και αυτή τη φορά τη δύναμη στην παράταξη μας, θα δώσουν την εντολή στον Αβέρωφ Νεοφύτου για να συνεχίσει την προσπάθεια για καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE