LIVE: Ενώπιον Κακουργιοδικείου Συλλούρης, Τζιοβάννης και Αντωνίου για την υπόθεση Al Jazeera

LIVE: Ενώπιον Κακουργιοδικείου Συλλούρης, Τζιοβάννης και Αντωνίου για την υπόθεση Al Jazeera

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στη Λευκωσία, εμφανίζονται σήμερα (11/01) οι τρεις κατηγορούμενοι στην ποινική υπόθεση, που αφορά τόσο στο ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού δικτύου Al Jazeera, όσο και σε γεγονότα στο πλαίσιο των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, βάσει του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Νικολάτου.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χριστάκης Τζιοβάνη, ο Δικηγόρος, Αντρέας Πιττάτζης και ο εκ των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας του κ. Τζιοβάνη, Αντώνης Αντωνίου.

Σήμερα αναμένεται να απαντήσει η κατηγορούσα Αρχή επί των προδικαστικών ενστάσεων για Δημήτρη Συλλούρη, Χριστάκη Τζιοβάνη και Αντώνη Αντωνίου, ενώ για τον Αντρέα Πιττάτζη η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 8 και 9 Μαρτίου του 2023.

Το ThemaOnline θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της διαδικασίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.