«Άνοιξαν» κατοικία και αποθήκη για να κλέψουν... γεωργικά εργαλεία - Ξεπερνάει τα 1000 ευρώ η αξία τους

«Άνοιξαν» κατοικία και αποθήκη για να κλέψουν... γεωργικά εργαλεία - Ξεπερνάει τα 1000 ευρώ η αξία τους

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και αποθήκης διερευνά η Αστυνομία Πάφου με λεία διάφορα γεωργικά εργαλεία.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 56χρονο ότι μεταξύ 8.1.23 – 10.1.23 διαρρήχτηκε η κατοικία και η αποθήκη τους σε αγροτικό τεμάχιο, σε περιοχή της επαρχίας Πάφου.

Από την διάρρηξη οι φερόμενοι δράστες φέρεται να απέσπασαν διάφορα γεωργικά εργαλεία από την αποθήκη αξίας 850 ευρώ, και από την κατοικία διάφορα γεωργικά εργαλεία αξίας 430 ευρώ και δύο αεροβόλα.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην περιοχή διενήργησαν εξετάσεις και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ/φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη περί παράδοσης στοιχείων στην Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί οποιοδήποτε τεκμηριωμένο υλικό που να μπορεί να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE