Φόνος στα Λατσιά - Στο δικαστήριο σήμερα ξανά και οι 7 συλληφθέντες

Φόνος στα Λατσιά - Στο δικαστήριο σήμερα ξανά και οι 7 συλληφθέντες

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση διατάγματος κράτησης τους, θα οδηγηθούν σήμερα στις 10:30 το πρωί τα επτά πρόσωπα που συνελήφθησαν για συνωμοσία για φόνο στα Λατσιά.

Οι «επτά» ηλικίας 24, 25, 26, 27, 31 και 35 ετών και 28 ετών είναι ύποπτοι σχετικά με την υπόθεση συνωμοσίας για φόνο και ανθρωποκτονία, με θύμα τον 61χρονο Δωρόθεο Δημητριάδη, που διαπράχθηκε στις 4 Ιανουαρίου, στα Λατσιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE