Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή η βρεφοκτόνος της Πάτρας - Είχε βάλει το παιδί της στην κατάψυξη

Νεκρή η βρεφοκτόνος της Πάτρας - Είχε βάλει το παιδί της στην κατάψυξη

Νεκρή εντοπίστηκε από τον σύντροφό της μια 41χρονη γυναίκα στην περιοχή του Ρίου, στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το tempo24, πρόκειται για τη γυναίκα που πριν από μερικά χρόνια είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του παιδιού της, ηλικίας μόλις τριών μηνών.

Συγκεκριμένα, στις 9 Ιουλίου 2013 ο σύζυγός της είχε εντοπιστεί στην κατάψυξη το παιδί τους και είχε ειδοποιήσει τις Αρχές.

Για το θάνατό της παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το χρονικό της φρίκης

Το έγκλημα του 2013 είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αχαΐας και ολόκληρη τη χώρα.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, η -31χρονη τότε- δράστιδα χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέβατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει την επόμενη μέρα το πρωί.

«Στη συνέχεια η 31χρονη εναπόθεσε το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη του ψυγείου» ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μαζί με την δράστρια στο σπίτι στο Αλεποχώρι Αχαΐας, βρίσκονταν τα τρία παιδιά της: δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 16 μηνών και το αδικοχαμένο 3 μηνών βρέφος.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ωστόσο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας είχε μειώσει την ποινή σε 12ετή κάθειρξη, αναγνωρίζοντας ελαφρυντικά.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερη το 2018, αφού είχε εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός 50χρονος Αστυνομικός - Παρασύρθηκε από όχημα

Άνοιγε τα δωμάτια ξενοδοχείου κι έκλεβε τουρίστες - Χειροπέδες σε 20χρονο υπάλληλο πέρασε η Αστυνομία

Φθινοπωρινός καύσωνας - Πλησιάζει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία - Η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Ελληνοτουρκικά: Ορόσημο η 7η Δεκεμβρίου για την Αθήνα - Πώς αποτιμούν την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν ελληνικές πηγές

Έπεσαν οι υπογραφές για την ανέγερση φοιτητικών εστιών ΤΕΠΑΚ στα Βερεγγάρια - Δείτε φωτογραφίες

Κρυολόγημα ή κορωνοϊός; Ποιος θα σας το πει αμέσως, χωρίς self test - Ο ρόλος του σκύλου σας



Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος - Νεκρό και δεύτερο πρόσωπο

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος - Νεκρό και δεύτερο πρόσωπο

Τα στοιχεία του Αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (23/9), έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top