Νίκος Χριστοδουλίδης: «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις και όχι για να διχάσουμε»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις και όχι για να διχάσουμε»

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις και όχι για να διχάσουμε» διαμήνυσε από τον Κόρνο ενώπιον ενός μεγάλου ακροατηρίου υποστηρικτών του ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σεβόμαστε τις επιλογές όλων των πολιτών και αυτών που μας στηρίζουν και αυτών που δεν μας στηρίζουν σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης επαναλαμβάνοντας ότι η πρώτη πολιτική του πράξη σε περίπτωση που ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του είναι η σύσταση Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής.

Δείτε φωτογραφίες:

«Μέσα από αυτή τη συλλογική προσπάθεια θα είμαστε πιο ωφέλιμοι για τη χώρα μας» σημείωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χώρας μας είναι το ανθρώπινο της δυναμικό.

Ο κ. Χριστοδουλίδης απηύθυνε έκκληση για εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία για να εξασφαλιστεί ισχυρή λαϊκή εντολή για την επόμενη διακυβέρνηση η οποία θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του συνόλου της κοινωνίας και όχι των λίγων και των φίλων μας.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE