Βανδαλισμοί στο Δημοτικό Λυθροδόντα - Για δεύτερη μέρα κλειστό το σχολείο – «Κάθε εβδομάδα κάτι γίνεται…τεράστιες οι ζημιές»

Βανδαλισμοί στο Δημοτικό Λυθροδόντα - Για δεύτερη μέρα κλειστό το σχολείο – «Κάθε εβδομάδα κάτι γίνεται…τεράστιες οι ζημιές»

Βανδαλισμοί και ζημιές σημειώθηκαν χθες (16/01) για ακόμη μια φορά στο Δημοτικό Σχολείο Λυθροδόντα με αποτέλεσμα οι μαθητές να αποχωρήσουν, αφού το σχολείο δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

Ο κοινοτάρχης του Λυθροδόντα, Νίκος Καρατζάς μιλώντας στον ALPHA, σημείωσε πως «για πολλοστή φορά έγιναν ζημιές στο Δημοτικό σχολείο και είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα που κάτι γίνεται»

«Αυτή τη φορά ξεπέρασαν όλες τις προηγούμενες, έσπασαν σχεδόν όλα τα πορτοπαράθυρα, τα τζάμια του ισογείου, έσπασαν projector, computers, μιλάμε για τεράστια ζημιά», πρόσθεσε.

Το σχολείο είναι για δεύτερη μέρα κλειστό όπως επισημαίνει ο κύριος Καρατζάς.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια από χθες και σήμερα ευελπιστώ ότι θα τελειώσουν με το διόρθωμα των ζημιών και αύριο να λειτουργήσει κανονικά το σχολείο. Δεν υπολογίσαμε τις ζημιές, νομίζω θα ξεπεράσουν τις 3,5 χιλιάδες με μια ματιά», ανέφερε.

Όσο αφορά τα μέτρα που μπορούν να παρθούν ώστε να αποφευχθεί ξανά κάτι τέτοιο ο κοινοτάρχης τόνισε ότι «μπορεί να γίνει πιο ψηλή περίφραξη ώστε να αποτρέψουμε στον οποιοδήποτε να μπαίνει στο σχολείο ή να μπουν κάμερες, παρόλο που ξέρω ότι απαγορεύεται, και να λειτουργούν μόνο εκεί -που δεν υπάρχουν μωρά στο σχολείο, δηλαδή τις νύχτες»

«Μόνο αυτά μπορούν να αποτρέψουν τους ανεγκέφαλους να έρθουν να ξανακάνουν ζημιές», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE