Τουρκία: «Κλείδωσαν» οι εκλογές στις 14 Μαΐου

Τουρκία: «Κλείδωσαν» οι εκλογές στις 14 Μαΐου

Την ημερομηνία των εκλογών στην Τουρκία «έδειξε» ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Ο Ερντογάν, με βάση όσα είπε, θα προκηρύξει εκλογές για τις 14 Μαΐου, θέλοντας να συμβολίσει την ημέρα που η Τουρκία το 1950 έκανε τις πρώτες ελεύθερες εκλογές της. Όπως ανέφερε, «ο αείμνηστος Μεντερές είχε πει στις 14 Μαΐου 1950 “ως εδώ! Το έθνος μίλησε” και κέρδισε με συντριπτική πλειοψηφία». Και τώρα το έθνος μας θα πει “ως εδώ” στους πραξικοπηματίες την ίδια ημέρα 73 χρόνια μετά».

Ο Ερντογάν είπε ακόμα ότι καμία εκλογική μάχη δεν είναι εύκολη αλλά είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και σε αυτή την αναμέτρηση.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ο πληθωρισμός» είπε ο Τούρκος πρόεδρος που επιδιώκει την πτώση του δείκτη στο 30% τους επόμενους μήνες.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE