Τραγωδία στην Πάφο: Κοιμήθηκε το βράδυ αλλά δεν ξύπνησε το πρωί 23χρονη

Τραγωδία στην Πάφο: Κοιμήθηκε το βράδυ αλλά δεν ξύπνησε το πρωί 23χρονη

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Ιανουαρίου στην Πάφο, καθώς νεκρή εντοπίστηκε από την εργοδότρια της 23χρονη οικιακή βοηθός με καταγωγή από το Νεπάλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε οικία στην οποία εργαζόταν η 23χρονη, στο χωριό Κονιά, της Επαρχίας Πάφου, όταν η 23χρονη κοιμήθηκε αλλά δυστυχώς δεν ξύπνησε το πρωί.

Από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν μέλη της Αστυνομίας, ο θάνατος της άτυχης 23χρονης αποδίδεται σε παθολογικά αίτια και εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Αναμένεται ωστόσο η νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί στη σορό της 23χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE