Ζητά δημοσιοποίηση πορισμάτων ο Μαυρογιάννης - Η επιστολή που έστειλε στον Γενικό Εισαγγελέα

Ζητά δημοσιοποίηση πορισμάτων ο Μαυρογιάννης - Η επιστολή που έστειλε στον Γενικό Εισαγγελέα

Επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Γιώργο Σαββίδη, απέστειλε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, μέσα από την οποία ζητά την άμεση δημοσιοποίηση πορισμάτων και ερευνών, χωρίς λογοκρισία, όπως για παράδειγμα τα πορίσματα για τον Συνεργατισμό, το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, το κατασκοπευτικό βαν και τις Κεντρικές Φυλακές.

Δείτε την επιστολή: 

«Θεωρούμε πως μία τέτοια ενέργεια θωρακίζει τη χρηστή διοίκηση στον τόπο μας, ενισχύει τη διαφάνεια και την προσπάθεια αποκατάστασης της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους θεσμούς και τη Δημοκρατία», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE