ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μετά τους πέντε ψάχνουν άλλους δύο για επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα - Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών

Μετά τους πέντε ψάχνουν άλλους δύο για επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα - Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε προσώπων, σε σχέση με τη συμπλοκή και οχλαγωγία που διαπράχθηκε χθες το πρωί, στη Λεμεσό.

Η συμπλοκή και οχλαγωγία διαπράχθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Κυριακής, μεταξύ προσώπων που έφεραν στα ρούχα τους διακριτικά δύο αθλητικών σωματείων και ομάδων της Λεμεσού και της Λευκωσίας και που είχαν μεταβεί στο χώρο του κρησφύγετου του Γεώργιου Γρίβα Διγενή, στη Λεμεσό.

Για καταστολή της συμπλοκής και της οχλαγωγίας επενέβησαν μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ άλλων και αντιοχλαγωγικές ομάδες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης – ΜΜΑΔ.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων για καταστολή της οχλαγωγίας, τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν για εντοπισμό των δραστών της συμπλοκής και οχλαγωγίας, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία εφτά υπόπτων προσώπων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Οι πέντε από αυτούς, άντρες ηλικίας, 37, 20, 21, 20 και 19 ετών, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ εκκρεμεί η σύλληψη των άλλων δύο υπόπτων.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία αναζητεί και άλλα ύποπτα πρόσωπα, οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα, για σκοπούς συλλογής πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top