ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια: Για ένα απλό τραύμα στο πόδι έχασε τη ζωή του ο 68χρονος – Τι λέει ο γιος του

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια: Για ένα απλό τραύμα στο πόδι έχασε τη ζωή του ο 68χρονος – Τι λέει ο γιος του

Ιατρική αμέλεια κατήγγειλαν συγγενείς 68χρονου άνδρα, ο οποίος απεβίωσε χθες (23/01) σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, μετά από τραύμα που προκλήθηκε από κυνηγετικό ατύχημα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Ενημέρωση», ο γιος του άτυχου 68χρονου, Παντελής Γάλλου, ανέφερε ότι, «ο πατέρας μου είχε μπει στο νοσοκομείο για ένα απλό τραυματισμό στο πόδι, από κυνηγετικό όπλο».

«Πριν μπει στο χειρουργείο ο πατέρας μου, μας ενημέρωσαν για τις λεπτομέρειες της εγχείρησης. Στις 15 ημέρες οι γιατροί που τον ανέλαβαν, δεν έκαναν κάτι και ο πατέρας μου άρχισε να παραλογίζεται, ήταν λες και έπαθε κάποιου είδους εγκεφαλικό. Δεν ήξερε τι έλεγε, έβλεπε οπτασίες ακόμη και διάφορα αντικείμενα να μετακινούνται», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν ρώτησα τους γιατρούς τι συμβαίνει», συνέχισε, «μου απάντησαν ότι έπαθε κάτι ψυχολογικό επειδή είναι πολλές μέρες κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Ρώτησαν εάν είναι επίδραση των φαρμάκων, μου απάντησαν θετικά και ότι δεν πρέπει να ανησυχώ», πρόσθεσε.

Κάθε δύο ημέρες, όπως ανέφερε ο κ. Γάλλος, ο πατέρας του έμπαινε στο χειρουργείο με ολική νάρκωση για την αλλαγή της πληγής του, κάτι το οποίο διήρκησε για δύο ολόκληρους μήνες. Δεκαπέντε μέρας προτού ο πατέρας του μπει στο χειρουργείο για επέμβαση χολής, ξεκίνησε να παρουσιάζει συμπτώματα όπως, διάρροια, αναγούλες και εμετούς. Μετά από αναλύσεις που έγιναν στον 68χρονο, οι γιατροί του τον ενημέρωσαν, ότι είχε πέτρες στη χολή χωρίς όμως να προβούν στην οποιανδήποτε ενημέρωση προς τους οικείους του.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες σύμφωνα με τον γιο του, «τον είχαν νηστικό, ούτως ώστε να είναι έτοιμος να μπει στο χειρουργείο, δεν έμπαινε μέχρι που δεν άντεξε στην πείνα. Το Σάββατο πριν μπει στο χειρουργείο έφαγε λίγο ψωμί, τον καθυστέρησαν επειδή είχε φάει και το βράδυ τον έβαλαν επιτέλους στο χειρουργείο για επέμβαση χολής και κοίλης. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου κάτι πήγε στραβά και σταμάτησαν την επέμβαση. Πήγαν τον πατέρα μου πίσω στο δωμάτιό του χωρίς κάποιο έλεγχο μέχρι τις πρωινές ώρες που άλλαξε η βάρδια των νοσοκόμων και τον βρήκαν σε πολύ άσχημη κατάσταση», είπε.

«Ο πατέρας μου είχε εσωτερική αιμορραγία και είχαν επηρεαστεί τα νεφρά του. Μετέπειτα, αφού προχώρησαν σε ακόμη ένα χειρουργείο για την αιμορραγία, ο πατέρας μου μπήκε σε καταστολή», ανέφερε.

Ό άτυχος 68χρονος προοριζόταν να μεταβεί στο Ισραήλ, παρ’ όλα αυτά κατέληξε προτού προλάβει, με τους συγγενείς του να έχουν προχωρήσει σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top