Ο Νίκος Βέρτης έκανε «κερατάκια» στον Μπο από την πίστα - Δείτε βίντεο

Ο Νίκος Βέρτης έκανε «κερατάκια» στον Μπο από την πίστα - Δείτε βίντεο

Επικό ήταν το τρολάρισμα του Νίκου Βέρτη στον Μπο, την ώρα που τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο.

Ο λαϊκός καλλιτέχνης αφιέρωσε τη μεγάλη του επιτυχία «Φεύγω» στον ράπερ και συγκεκριμένα, στον στίχο «την προδοσία δεν συγχωρώ» και του έκανε…. κερατάκια!

Όλα αυτά γιατί τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Ιωαννίδη μέσα στο Survivor, ενώ η παίκτρια είναι σε σχέση με τον Μπο!

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA, ο ράπερ δεν παρεξηγήθηκε με την κίνηση του Νίκου Βέρτη και δέχθηκε την πλάκα του. Μάλιστα, οι δυο τους, λίγο πριν είχαν μιλήσει στο καμαρίνι του τραγουδιστή.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.