Ο Νίκος Βέρτης έκανε «κερατάκια» στον Μπο από την πίστα - Δείτε βίντεο

Ο Νίκος Βέρτης έκανε «κερατάκια» στον Μπο από την πίστα - Δείτε βίντεο

Επικό ήταν το τρολάρισμα του Νίκου Βέρτη στον Μπο, την ώρα που τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο.

Ο λαϊκός καλλιτέχνης αφιέρωσε τη μεγάλη του επιτυχία «Φεύγω» στον ράπερ και συγκεκριμένα, στον στίχο «την προδοσία δεν συγχωρώ» και του έκανε…. κερατάκια!

Όλα αυτά γιατί τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Ιωαννίδη μέσα στο Survivor, ενώ η παίκτρια είναι σε σχέση με τον Μπο!

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA, ο ράπερ δεν παρεξηγήθηκε με την κίνηση του Νίκου Βέρτη και δέχθηκε την πλάκα του. Μάλιστα, οι δυο τους, λίγο πριν είχαν μιλήσει στο καμαρίνι του τραγουδιστή.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE