Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο - Έγινε αισθητός σε διάφορες περιοχές

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο - Έγινε αισθητός σε διάφορες περιοχές

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,9 Ρίχτερ σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στη Ρόδο, από την οποία επηρεάστηκε και η Κύπρος. 

Το εστιακό βάθος, σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, υπολογίζεται σε 22 χλμ ενώ η τοποθεσία 58 χλμ νοτιοανατολικά της Λίνδου.

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα, το Γεωδυναμικό έδινε το μέγεθος της δόνησης στα 5,7 Ρίχτερ και το εστιακό βάθος στα 10 χλμ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE