ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Χειροπέδες στον 30χρονο καταζητούμενο - Τραυμάτισε με μαχαίρι φύλακα σε νυχτερινό κέντρο

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Χειροπέδες στον 30χρονο καταζητούμενο - Τραυμάτισε  με μαχαίρι φύλακα σε νυχτερινό κέντρο

Συνελήφθη μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα σήμερα Δευτέρα βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, 30χρονος ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα σε νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, σε δηλώσεις του στο «Πρωτοσέλιδο», ο νεαρός παραδόθηκε και ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε το αδίκημα ενώ προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς. Αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται, πως τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, συμπλοκή εξελίχθηκε σε απόπειρα φόνου, που σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 38 και 24 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, ο 38χρονος έχει πάρει εξιτήριο, ενώ ο 24χρονος έχει χειρουργηθεί και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 24χρονος, ο οποίος ήταν θαμώνας του νυκτερινού κέντρου, είχε διαπληκτιστεί με άγνωστο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Ο 38χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας στο συγκεκριμένο υποστατικό, πλησίασε τους δύο άνδρες για να επιληφθεί της κατάστασης, ωστόσο ο άγνωστος φέρεται να του κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος και ακολούθως να τράπηκε σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top