ΔΙΕΘΝΗ

Σώθηκε από θαύμα 5χρονο κοριτσάκι στο εξωτερικό - Σοκαριστικά πλάνα από τροχαίο -Δείτε βίντεο

Σώθηκε από θαύμα 5χρονο κοριτσάκι στο εξωτερικό - Σοκαριστικά πλάνα από τροχαίο -Δείτε βίντεο

Σοκάρουν τα πλάνα από τροχαίο, με μεθυσμένο οδηγό να παρασύρει έναν μοτοσικλετιστή και την πεντάχρονη Maria Luiza.

Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου καταγράφεται η στιγμή που ο οδηγός παρασύρει τον μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια καταλήγει να μπαίνει με το αυτοκίνητο σε ένα κατάστημα.

Η μικρή Maria Luiza εκείνη την ώρα έπαιζε έξω από το κατάστημα. Βρισκόταν ακριβώς πίσω από μια μεγάλη γλάστρα. Από τις εικόνες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται ο μεθυσμένος οδηγός να παρασύρει αρχικά τον μοτοσικλετιστή.

Στη συνέχεια πέφτει πάνω στη γλάστρα και εκτοξεύει τη μικρή Maria Luiza πάνω στην τζαμαρία της σχολής οδηγών. Η τζαμαρία διαλύεται αμέσως και το κοριτσάκι πέφτει πάνω στον καναπέ που υπήρχε στη σχολή οδηγών.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα»

Η μικρή Maria Luiza κλάσματα μετά τη σφοδρή σύγκρουση σηκώθηκε και έτρεξε στην αγκαλιά του πατέρα της, ο οποίος οριακά δεν χτυπήθηκε από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

Οι γονείς της 5χρονης είδαν μπροστά στα μάτια τους να διαδραματίζεται το τρομακτικό τροχαίο. «Μόλις είχαμε τελειώσει τη δουλειά και πήγαμε να καθίσουμε για λίγο. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα», δήλωσε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού που γλίτωσε από θαύμα.

Η μικρή Maria Luiza υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και βγήκαν όλες καλές. Το μοναδικό που θυμίζει την τρομακτική της περιπέτεια είναι κάποιες αμυχές από τα σπασμένα τζάμια.

Ήταν η μητέρα της 5χρονης που απηύθυνε αργότερα έκκληση προς όλους τους οδηγούς να μην οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ. «Από τη στιγμή που πίνουν αλκοόλ, πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι επικίνδυνο. Ευχαριστώ τον Θεό που η Maria Luiza είναι εδώ μαζί μας. Ήταν πολύ δύσκολο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή Maria βιώνει μια τόσο τρομακτική εμπειρία. Ήταν πριν από τρεις μήνες που ένας άλλος μεθυσμένος οδηγός χτύπησε το αυτοκίνητο της οικογένειάς της. Χρειάστηκε τότε να κάνει 26 ράμματα στο κεφάλι της. Λογικό οι γονείς της πλέον να προσπαθούν με κάθε τρόπο να μιλήσουν για τις συνέπειες της οδήγησης υπό την επήρεια του αλκοόλ.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top