LIFESTYLE

MasterChef: Έναρξη του διαγωνισμού με το πρώτο Mystery Box της χρονιάς - Ο νικητής και οι υποψήφιοι για αποχώρηση - Βίντεο

MasterChef: Έναρξη του διαγωνισμού με το πρώτο Mystery Box της χρονιάς - Ο νικητής και οι υποψήφιοι για αποχώρηση - Βίντεο

Το MasterChef 7 στο Star ξεκίνησε και επίσημα το ταξίδι του, καθώς οι 24 παίκτες του φετινού διαγωνισμού μπήκαν στην κουζίνα και πραγματοποίησαν την πρώτη τους δοκιμασία το βράδυ της Δευτέρας (30/01).

Πριν από το πρώτο Mystery Box της φετινής χρονιάς, οι τρεις κριτές του μαγειρικού ριάλιτι, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, προχώρησαν σε ανακοινώσεις για τις αλλαγές του 7ου κύκλου, αφήνοντας του παίκτες άφωνους!

"Δε θα έχουμε μόνιμους αρχηγούς, δε θα έχουμε κάρτα ασυλίας αλλά κι επιστροφές. Όποιος από εσάς βρεθεί σε θέση προς αποχώρησης κινδυνεύει να βρεθεί οριστικά εκτός διαγωνισμού", είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς. Επίσης, ανακοίνωσαν πως φέτος τη μία εβδομάδα, δηλαδή τη Δευτέρα θα έχουμε Mystery Box και την επόμενη Δευτέρα θα έχουμε Τεστ Δημιουργικότητας. "Εμείς κάθε Δευτέρα θα δοκιμάζουμε όλα τα πιάτα γιατί θα προκύπτουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση", πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Κλείνοντας, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να σηκώσουν το Mystery Box και να δουν τα υλικά με τα οποία θα μαγειρέψουν. O χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους για να ετοιμάσουν τα πιάτα τους είναι 60 λεπτά.

Αυτός που θα είχε το καλύτερο πιάτο θα κέρδιζε την αρχηγία για την πρώτη ομαδική δοκιμασία, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ.

Νικητής του πρώτου Mystery Box ο Αλέξανδρος

Νικητής του πρώτου Mystery Box για φέτος και των 1000 ευρώ ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος μαγείρεψε ένα πολύ νόστιμο σκουμπρί.

Ο Αλέξανδρος είχε συγκινήσει στην οντισιόν του, καθώς είχε περιγράψει την ιστορία του και τον προσωπικό αγώνα που συνεχίζει να δίνει.

"Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Μάλιστα κάποια στιγμή απέτυχα και υποτροπίασα και από το 2018 που είμαι καθαρός με την βοήθεια του ΚΕΘΕΑ, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ", είχε πει στους κριτές.

Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef 7, ο διαγωνιζόμενος ανέφερε: "Ήμουν βαθιά στην χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και ξαφνικά άκουσα ότι τα βρήκαν δυστυχώς από την πυρκαγιά καμένα και θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι ήθελαν να ζήσουν και η ζωή τους το πήρε. Και εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ".

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Από την άλλη, υπήρξαν και τα τρία πιο αδύναμα πιάτα, με τους τρεις "ιδιοκτήτες" τους να είναι αντιμέτωποι με οριστική αποχώρηση.

Αυτοί είναι ο Νίκος, ο Κωνσταντίνος και ο Γιάννης, οι οποίοι θα διαγωνιστούν το βράδυ της Τρίτης (31/01) σε πιάτο αντιγραφής, με στόχο να μην είναι οι πρώτοι που αποχωρήσουν από το MasterChef.

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top