ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θανατηφόρο - Λεμεσός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης 35χρονης που «έσβησε» στην άσφαλτο

Θανατηφόρο - Λεμεσός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης 35χρονης που «έσβησε» στην άσφαλτο

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Βρετανικές Βάσεις το όνομα της άτυχης 35χρονης που «έσβησε», μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά την έξοδο Παραμαλίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων: «Οι Βρετανικές Βάσεις, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, δίνουν σήμερα τα στοιχεία του θύματος, καθώς ανέμεναν να ενημερωθούν οι οικείοι της στο εξωτερικό. Πρόκειται για την 35χρονη Elena Kharitonova από τη Ρωσία»

Σύμφωνα με τις εξετάσεις, το θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 23:10 στον αυτοκινητόδρομο, παρά την έξοδο Παραμαλιού. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 35χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Πάφο, με αποτέλεσμα αυτό βγει εκτός δρόμου και να προσκρούσει σε διαχωριστικό στηθαίο»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top