Θανατηφόρο - Λεμεσός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης 35χρονης που «έσβησε» στην άσφαλτο

Θανατηφόρο - Λεμεσός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης 35χρονης που «έσβησε» στην άσφαλτο

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Βρετανικές Βάσεις το όνομα της άτυχης 35χρονης που «έσβησε», μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά την έξοδο Παραμαλίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων: «Οι Βρετανικές Βάσεις, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, δίνουν σήμερα τα στοιχεία του θύματος, καθώς ανέμεναν να ενημερωθούν οι οικείοι της στο εξωτερικό. Πρόκειται για την 35χρονη Elena Kharitonova από τη Ρωσία»

Σύμφωνα με τις εξετάσεις, το θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 23:10 στον αυτοκινητόδρομο, παρά την έξοδο Παραμαλιού. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 35χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Πάφο, με αποτέλεσμα αυτό βγει εκτός δρόμου και να προσκρούσει σε διαχωριστικό στηθαίο»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE