Προεδρικές 2023: Θα επισκεφθεί τα εκλογικά κέντρα η Λοϊζίδου - Τι θα ελέγχει

Προεδρικές 2023: Θα επισκεφθεί τα εκλογικά κέντρα η Λοϊζίδου - Τι θα ελέγχει

Κατά την ημέρα των Προεδρικών Εκλογών, λειτουργοί του Γραφείου της Ειρήνης Νικολαΐδου Λοϊζίδου θα επισκεφθούν τα εκλογικά κέντρα για έλεγχο της συμμόρφωσης με τα πιο κάτω:

Υπενθυμίζεται ότι ο εκλογικός κατάλογος διατίθεται στα κόμματα/υποψηφίους σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, για σκοπούς διαφάνειας και ελέγχου της εκλογικής διαδικασίας, με βάση την Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου με Αρ. 34.361 και ημερομηνία 1.11.1990.

Στους εκλογικούς καταλόγους που χορηγούνται στα κόμματα /υποψηφίους δεν περιλαμβάνεται ο αριθμός δελτίου ταυτότητας των ψηφοφόρων, η ημερομηνία γέννησης και το ονοματεπώνυμο του πατέρα.

Είναι νόμιμο και θεμιτό, οι αντιπρόσωποι να κρατούν σημειώσεις κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας δεν αναφωνείται ο αριθμός δελτίου ταυτότητας των ψηφοφόρων, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της κοινοποίησής του σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Μετά το πέρας των εκλογών κατάλογοι και σημειώσεις δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, ασύμβατους με τον αρχικό σκοπό της συλλογής των δεδομένων και θα πρέπει να καταστρέφονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE