ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη ο Παπαδούρης

Στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη ο Παπαδούρης

Υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη τάσσεται ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Σταύρος Παπαδούρης. 

Το επιτελείο του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «το επιτελείο του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη ευχαριστεί θερμά τον βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων Σταύρο Παπαδούρη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δημόσια εξέφρασε υπέρ της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του κ. Χριστοδουλίδη.

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και τον καλωσορίζουμε στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουμε άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, ιδεολογικοπολιτικές προσεγγίσεις, ανέντακτοι και νέοι ψηφοφόροι.

Μια προσπάθεια, μακριά από διχαστικές και διαχωριστικές πρακτικές του παρελθόντος, η οποία ενώνει, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της κοινωνίας και στην ανάγκη για αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουμε ενώπιον μας.

Ευχαριστούμε και όλες και όλους τους συμπολίτες μας για τα μηνύματα στήριξης και απευθύνουμε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία την ερχόμενη Κυριακή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top