Δεν βρέθηκαν απόρρητα έγγραφα στην έρευνα του FBI στην εξοχική κατοικία του Μπάιντεν

Δεν βρέθηκαν απόρρητα έγγραφα στην έρευνα του FBI στην εξοχική κατοικία του Μπάιντεν

Κανένα διαβαθισμένο έγγραφο δεν βρέθηκε κατά την έρευνα που διενήργησαν την Τετάρτη πράκτορες του FBI στην εξοχική κατοικία του Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν, στο Ρίχομποθ του Ντέλαγουερ, ανακοίνωσε ο προσωπικός δικηγόρος του.

Η επιχείρηση αυτή ξεκίνησε στις 8.30 το πρωί και κράτησε τρεισήμισι ώρες. Έγινε «σε συντονισμό και με τη συνεργασία» των νομικών εκπροσώπων του Δημοκρατικού Προέδρου με την ομοσπονδιακή αστυνομία, όπως δήλωσε ο Μπομπ Μπάουερ.

Μολονότι δεν βρέθηκαν έγγραφα που να φέρουν τον χαρακτηρισμό «απόρρητο», οι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί πήραν μαζί τους για να εξετάσουν «κάποιο υλικό και χειρόγραφα σημειώματα που φαίνεται ότι σχετίζονται με την εποχή που ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος» του Μπαράκ Ομπάμα (2009-2017), πρόσθεσε ο δικηγόρος στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE