Debate: Οι απαντήσεις των υποψηφίων για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν περάσουν στον δεύτερο γύρο

Debate: Οι απαντήσεις των υποψηφίων για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν περάσουν στον δεύτερο γύρο

Λίγο πριν το τέλος, Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης αναμετρώνται στο στούντιο του ΡΙΚ, στο τελευταίο debate της κρατικής τηλεόρασης.

Οι τρεις κύριοι υποψήφιοι ανοίγουν τα τελευταία τους χαρτιά σε μια εφ' όλης της ύλης τηλεμαχία, απαντούν για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Δείτε ζωντανά το debate εδώ.

Τη συζήτηση συντονίζει ο Αντρέας Κημήτρης και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Η δημοσιογραφική ομάδα του ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις θέσεις και «αντιθέσεις» των υποψηφίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE