Debate: Οι απαντήσεις των υποψηφίων για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν περάσουν στον δεύτερο γύρο

Debate: Οι απαντήσεις των υποψηφίων για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν περάσουν στον δεύτερο γύρο

Λίγο πριν το τέλος, Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης αναμετρώνται στο στούντιο του ΡΙΚ, στο τελευταίο debate της κρατικής τηλεόρασης.

Οι τρεις κύριοι υποψήφιοι ανοίγουν τα τελευταία τους χαρτιά σε μια εφ' όλης της ύλης τηλεμαχία, απαντούν για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Δείτε ζωντανά το debate εδώ.

Τη συζήτηση συντονίζει ο Αντρέας Κημήτρης και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Η δημοσιογραφική ομάδα του ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις θέσεις και «αντιθέσεις» των υποψηφίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE