ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε ακόμα έναν για «το κορίτσι με το χούλα χούπ» - Το τεμάχισαν και το πούλησαν για... 85 ευρώ

Χειροπέδες σε ακόμα έναν για «το κορίτσι με το χούλα χούπ» - Το τεμάχισαν και το πούλησαν για... 85 ευρώ

Σε ακόμα μια σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με την κλοπή του μπρούντζινου αγάλματος «Το κορίτσι με το χούλα χούπ» στην Πάφο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, μετά την σύλληψη δύο προσώπων, ενός 55χρονου και ενός 37χρονου - που τελούν υπό τετραήμερη προσωποκράτηση - και από τις περαιτέρω εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου προέκυψε μαρτυρία, ότι σε κάποιο στάδιο το αγαλματίδιο πέρασε στην κατοχή άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 24 ετών και 50 ετών.

Εναντίον του 24χρονου και του 50χρονου εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για το αδίκημα της κλεπταποδοχής. Ο 24χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση ενώ ο 50χρονος καταζητείται. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται ήδη και μια 43χρονη.

 

Σημειώνεται πως το μπρούντζινο γλυπτό δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το άγαλμα τεμαχίστηκε και πουλήθηκε σε έμπορο μετάλλων για ογδόντα πέντε ευρώ.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 31 Ιανουαρίου δόθηκε πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο 55χρονος μαζί με την 43χρονη που καταζητείται είχαν στην κατοχή τους το άγαλμα που κλαπηκε και το οποίο απεικονίζει «Το κοριτσάκι με το χούλα χουπ».

Σε έρευνες που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου στα κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών της περιοχής θεάθηκαν κάποια πρόσωπα να μεταφέρουν το άγαλμα σέρνοντας το. Επίσης θεάθηκε μοτοσυκλέτα να πηγαινοέρχεται στην περιοχή.

Σημειώνεται πως ανακρινόμενος ο 55χρονος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη του αδικήματος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top