Εντυπωσιακό: Έβαψαν μια ολόκληρη πόλη στα χρώματα του ουράνιου τόξου (φωτο-βίντεο)

Εντυπωσιακό: Έβαψαν μια ολόκληρη πόλη στα χρώματα του ουράνιου τόξου (φωτο-βίντεο)

Ένα διαφορετικό τρόπο για την πάταξη της βίας εμπνεύστηκε η κυβέρνηση για την πόλη Palmitas του Μεξικού.

Οι αρμόδιοι ζήτησαν από καλλιτέχνες του δρόμου να ζωγραφίσουν τα σπίτια σε διάφορα χρώματα, καθώς έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το χρώμα επιδρά θετικά στην ψυχολογία και περιορίζει αισθητά τις εκδηλώσεις βίας.

Η ομάδα έβαψε 209 σπίτια, συνολικά τοίχους 20.000 τ.μ. μετατρέποντας την περιοχή σε ένα υπέροχο αστικό ουράνιο τόξο.


Το αποτέλεσμα; Οι περισσότεροι νέοι στην περιοχή να επηρεαστούν θετικά και η βία σχεδόν να εξαλειφτεί ανάμεσά τους, ενώ όπως αναφέρεται στον Τύπο, η σκέψη είναι το εν λόγω εγχείρημα να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE