Το Ποτάμι αντιδρά στις αποκαλύψεις περί Plan B – Χαρακτηρίζει τον Βαρουφάκη «μαύρο hacker»

Το Ποτάμι αντιδρά στις αποκαλύψεις περί Plan B – Χαρακτηρίζει τον Βαρουφάκη «μαύρο hacker»

Μετά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και το τρίτο κόμμα της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα που στηρίζει την κυβέρνηση στην προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με τους εταίρους, το Ποτάμι, με ανακοίνωσή του αντιδρά για τις αποκαλύψεις σχετικά με το εναλλακτικό σχέδιο (Plan B) που αποκαλύπτεται ότι ετοίμαζε ο πρώην Υπουργός.

Μάλιστα χαρακτηρίζει τον κ. Βαρουφάκη «μαύρο hacker ο οποίος σχεδίαζε κλοπές ΑΦΜ, έστηνε το κράτος της δραχμής ενώ έλεγε ψέματα στους πολίτες ότι αγωνιζόταν για μια συμφωνία με την Ευρώπη».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει να πει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό αν όλα αυτά τα παρακρατικά είχαν την έγκρισή του και γιατί τα ανέχτηκε.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE